Рекламни опаковки за всякакви стоки

Интернет реклама

Знаете ли, че да рекламирате Вашата марка, върху кутия, е нещо много важно, нещо, което ще даде отражение и ще подобри рекламната Ви визия? Нека приемем, че сте производител на шоколадови бонбони. Ще Ви трябва печат на специфични кутии, които да са с добра визия, удобни и приятни.

Рекламни кутии за бонбони – печат от Поликарт

Кутията с прозорец по поръчка винаги е била в голямо търсене. Тя придава ясен и завършен вид на бонбоните. Лесно се персонализират в различни размери и дизайни, благодарение на някои картонени, хартиени и крафтови материали, които се използват за създаването им. Един пример за това е, че при махането на разделителя кутията може да се използва за бисквити.

Кутиите могат да са от една част или с отделен капак. Има възможност за поставянето на различни видове печат. Когато се търси кутия за бонбони, с цел подарък, е възможно да се създаде нещо по-оригинално и луксозно.

Най-добрият начин за рекламиране на марката на пазара е чрез отпечатване на името или логото на компанията върху тези кутии за бонбони на едро. За да се предпази печата от всякакви повреди е желателно да се нанесе ламиниране.

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info

Tел: 0721 66145 – офис Костинброд

Oфис София –  02 929 4951

поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Ето и примерни модели кутии за шоколадови бонбони, които печатница Поликарт е изготвяла през годините за настоящи клиенти:

Оцени тази статия
SEO Optimization - СЕО Оптимизация
Add a comment