Какво е SEO копирайтинг и как може да ни помогне за по-добри позиции в Google ?

SEO оптимизация

Какво е SEO копирайтинг и как може да Ви помогне за по-добро класиране в Google?

Създаване на качествено съдържание

Копирайтингът е процес, при който писател, най-често автор на книги, на есета, добре подготвен човек или екип, подготвя текстове за дадена аудитория.

Официално представено, услугата представлява списване на разгласителни (рекламни) текстове. На английски се изписва по следния начин: copywriting. Естествено, това е чуждица, но набираща все по-голяма популярност у нас.

В буквален превод можем да разглеждаме думата като „списване на текст“, „текстописане“ (от „copy“ — термин за текст, предназначен за публикуване; „writing“ — писане, списване, писателстване).

Редица са спецификите пред този сектор. Копирайтингът е популярен сред рекламата, връзките с обществеността или „пиарът“, политическото лобиране и политическата и предизборна агитация). Текстовете, списвани от копирайтъри се ползват в интернет, печата, радиото, телевизията, мелодии и стихове за озвучаване на рекламни клипове, уебсайтове, текстове за озвучаване и дублаж на разгласителни клипове, прессъобщения, брошури и текстове за всички останали маркетингови послания.

Чрез качествено съдържание, в което заглавието, съдържанието, ключовите думи са насочени правилно, можете да постигнете целите си, а те най-често биват:

  • Изпреварване на конкуренцията по дадена ключова дума или фраза.
  • Повишаване на органичния трафик от търсещиете машини.
  • По-добро разпознаване на марката в Интернет.
  • По-голямо присъствие в социалните мрежи.
  • Други.
W-SEO.com – Оптимизация на сайтове, уеб дизайн, редизайн, техническа поддръжка и интернет реклама

Кои са добрите SEO копирайтъри?

Екипът на ВИСЕО ЕООД предоставя на Вашето внимание рекламни послания, при това на едни от най-добрите цени за страната ни.
От много години насам, в България и предимно в онлайн средите, а и не само в България, се говори за това, че съдържанието в един сайт е един от най-важните елементи. Ние, екипът, също сме на това мнение и затова е важно да ползвате професионални услуги, за да звучи Вашето рекламно послание убедително и вдъхващо доверие у Вашите партньори и клиенти.

Добра практика е да наемате различни копирайтъри, тъй като повечето си имат собствен стил на писане, а читателите, както и търсещите машини желаят разнообразието.

Едва ли има някой от Вас, уважаемите читатели на ВИСЕО ком, който да не си дава сметката, че качественият копирайтинг може значително да подобри визията на дадена компания.

На практика всеки един сайт има нужда от съдържание. Колкото по-добро е то, толкова по-престижен ще бъде той. Респективно на това, толкова по-добре ще се позиционира.

Много страници просто не съдържат достатъчен обем текст, а увеличаването му може да наруши дизайна или характера на сайта. В същото време притежателите на сайтове, които съдържат текст в голям обем, не желаят да променят съдържанието на страниците си само заради уеб оптимизацията.

Именно и поради тези причини Ви предлагаме, хората, на които ще поверите копирайтингът, да бъдат добре запознати и с SEO, и с УЕБ стандартите.

SEO копирайтинг – цена

Уникалното съдържание, когато е съпътствано с правилно насищане на думата, по която желаете да сте по-добре класирани прави така, че по-бързо да можете да постигнете целите си.

Цените за SEO копирайтинг са сходни с тези, при които обикновените копирайтъри предлагат услугата, но в повечето случаи са малко по-високи.

За да разберете нашите цени, можете да последвате тази препратка, в която ще откриете подробности за цените и ценообрузавенето за набавяне на SEO съдържание, както и ще видите ориентировъчни цени.

Важно е да уточним, че SEO копирайтингът може да има различна цена за набавянето на съдържанието в зависимост от нишата. Налагало ни се е през годините да набавяме строгоспецифично съдържание, например на химични състави и елементи, което изисква специално изследване на тематиката и това неизменно води до по-високи цени.

Ако Ви трябват SEO оптимизирани статии, при това на добри цени, то е време да поискате оферта от нас, W-SEO.com.

Източник на статията: https://w-seo.com/%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b3.html

Оцени тази статия
SEO Optimization - СЕО Оптимизация
Add a comment