Изработка на сайтове на достъпни цени

Дигитален маркетинг

Viseo – digital agency for your new sites!

На всеки етап от създаването до  SEO оптимизацията на сайт  ние активно консултираме клиента. Ние сме заинтересовани всеки проект да носи реална печалба на нашите клиенти. Като част от договора за създаване на сайта, нашият дизайнер изготвя 2 варианта за дизайн оформление на сайта. Въз основа на обсъждането на скици се формира окончателната версия на сайта, която подхожда както на клиента, от визуална гледна точка, така и на нас, от гледна точка на възможността за внедряване на необходимата функционалност. Оформлението на дизайна е “разтегнато” върху основата  на сайта. Съдържанието се попълва (текстово-графична информация). Сайтът се разглежда и обсъжда с клиента. Правят се необходимите корекции и допълнения. Когато сайтът бъде завършен, може да започнете да популяризирате сайта, или да поверите и тази дейност на нас.Ето и промоционални цени на съответните типове сайтове:

Уеб сайт тип визитка – подходящ за малки и средни фирми, но без динамично съдържание – 600 евро.

Корпоративен сайт – подходящ за средни и големи компании – цените започват от 1200 евро.

Онлайн магазин – цени от 1600 евро, в зависимост от изискванията на клиента.

Ето какво включват сайтовете, поръчани при нас:

– Уникален дизайн на сайта

– Домейн

– Хостинг

– Система за управление на съдържанието

SEO оптимизация
Оптимизацията за търсачки (SEO) е популяризирането на сайт в търсачките за ефективни, продаващи заявки. Ние предлагаме оптимизиране на сайта спрямо важните ключови думи на Вас, клиентите.

КОНТЕКСТНА РЕКЛАМА
Контекстната реклама привлича целеви потребители към сайта, тоест посетители, които вече се интересуват от определен продукт или услуга, а следователно и от вашите продукти и услуги.

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
Имате сайт, но не искате да научите как работи? Нека вземем вашия сайт за обслужване.

КОМПЛЕКСНО ПРОМОТИРАНЕ
Интегрираната промоция съчетава SEO промоция и контекстна реклама. Вашите потенциални клиенти просто няма да могат да минат.

БЕЗПЛАТЕН ОДИТ НА ВАШИЯ САЙТ
Ако имате сайт, но той не Ви задоволява, ние можем да направим одит. Поръчайте безплатен одит на вашия уебсайт.

Снимка: W-SEO.com

Оцени тази статия
SEO Optimization - СЕО Оптимизация
Add a comment