Изработка на фирмен сайт

Нов фирмен сайт Дигитален маркетинг

Нов сайт за 600 евро – мисията – възможна!

Изработка на фирмен сайт от Висео

Изработка на фирмен уеб сайт – какво предлагаме ние, екипът на дигитална агенция Висео LTD ?

Какво е една компания без да е представена подобаващо в Интернет? Почти нищо.

  • Какво предлагат дизайнерите и програмистите на W-SEO.com  – дигиталната агенция, разработваща и оптимизираща сайтове на клиенти от цял свят?Независимост и пълен контрол върху сайта
  • Разработване на сайтове в разумни срокове
  • Особено внимание на детайлите
  • Добри цени

Ако Facebook или Instagram се срине или премахне някои функции, вашият сайт ще продължи да  продава.  Ще проддължи да работи.

Ние можем да формираме и направим Вашата марка запомняща се. Не сте ограничени от формата и набора от инструменти за социални медии и можете да създадете не просто сайт, а функционално произведение на дигиталното изкуство – запомнящо се и атрактивно.

Повече възможности за реклама. Нови алгоритми, „забрани в сянка“ и други ограничения от сайта поставят спица в колелото на рекламата. Сайтът може да се популяризира по различни начини, чрез различни канали: SEO, контекстна реклама, директра реклама  и други. Социалните медии са страхотни, популярни сайтове с мощни рекламни инструменти могат бързо да помогнат да се разрастнете. Те трябва да се използват и развиват, за да получате повече продажби и клиенти. Вашият собствен сайт ще покаже на потребителите вашата марка, вашата загриженост за тяхното удобство, вашия страхотен вкус. Това е важно, ако марката се нуждае от наистина лоялни клиенти сега, както и  и в бъдеще.

Изработка на фирмен сайт, базиран на WordPress

WordPress –  Безплатна пълноценна CMS с плъгини за всякакви цели и поддръжка от почти всеки хостинг. Един от най-популярните двигатели за всички видове сайтове, дори и за онлайн магазини. Ние сме специализирани в разработката на подобни сайтове и повярвайте ни, ако поверите направата на сайт, базиран на WordPress на нашата дигитална агенция, то ще получите много добре структуриран, изглеждащ перфектно, отварящ се еднакво добре на всякакви устройства сайт, при това на добра цена.

Отзивите в Интернет

Потребителски отзиви в Интернет

Много е важно, когато избирате фирма за изграждане на фирмен сайт, да прегледате отзивите на дигиталната агенция. Без значение, дали ще се доверите на нас, или на друга компания, попитайте за работата, за дейностите, поискайте вече направени сайтове и анализирайте.

Естествено, добре е да поискате оферта от поне две компании, за да направите сравнение, както на цените, така и на дейностите, които се предлагат.

Финални думи, касаещи изработката на фирмен сайт

Занимаваме се с разработка на сайтове за бизнес от много време. Нашите сайтове решават бизнес проблеми, съобразени са с търсенето в интернет, насочват посетителя по пътя на клиента, обработват възраженията му и носят реална печалба.

Разработването на сайтове за бизнеса изисква преди всичко проучване на търсенето, разкриване на USP на марката и разработване на уеб страници за крайния потребител.

Ако се интересувате от цената за създаване на бизнес сайт, тогава би било погрешно да го оцените по параметъра „скъпо-евтино“. Основният параметър за оценка на сайт е изплащането в определено време!

Важно! Освен разработването на нов сайт, обновяването на съществуващ такъв, агенцията предлага и месечна поддръжка, както и SEO оптимизация за по-добро класиране в Google! Дейности, които са неизменна част от доброто представяне в Интернет…

Оцени тази статия
SEO Optimization - СЕО Оптимизация
Add a comment