Базов пакет за месечно SEO

SEO оптимизация

Икономично SEO, само срещу 200 лв. с ДДС на месец!

Технически одит за грешки, пречещи на промоцията и подобряването на уебсайта
Събиране на семантично ядро, групиране и дефиниране на целеви страници. Използваме специализирани услуги (Google Analytics, KeyCollector, Serpstat и др.).
Финализиране на структурата на сайта
Писане и публикуване на оптимизирани статии на уебсайта
Разработване на търговски фактори
Подобряване на уебсайта чрез SEO параметри (заглавие, описание, H1-H6, ALT)
Онлайн консултант – един час месечно

Ето какво мислят някои от нашите клиенти:

Бихме искали да благодарим на компанията ВИСЕО за качествената работа, във ваше лице намерихме надежден партньор, на когото може да се повери изцяло разработването и популяризирането на вашия уебсайт. Въпреки факта, че недвижимите имоти принадлежат към много силно конкурентно поле, Вие успяхте да класирате нашият сайт в топ 3. И благодарение на добре координираната и ефективна работа на вашите специалисти, само след 4 месеца почувствахме увеличение на трафика на сайта, а особено важни резултати са увеличението на броя на продажбите на имоти, направени от посетители от Google. Продължаваме да отбелязваме стабилен растеж на тези показатели.

Бих искал да добавя, че модернизацията на структурата на сайта и добавянето на актуализирано висококачествено съдържание също оказаха положителен ефект върху неговата използваемост и посещаемост. Освен това винаги сме наясно какво се случва, което е особено впечатляващо. Всички промени, направени на сайта, бяха само полезни и донесоха планираните резултати! Благодарим искрено за 3 години успешно сътрудничество и високо качество на предоставяните услуги!

Оцени тази статия
SEO Optimization - СЕО Оптимизация
Add a comment