40 съвета за добро класиране в Google

SEO оптимизация
SEO съвети за по-добро класиране в Google

Препоръки за популяризиране на уебсайтове, насочени основно за търсачката Гугъл

Искате да получите трафик от търсачките, но не знаете как? Струва ли ви се невъзможно да имате голям поток от посетители на вашия сайт от Google? Смея да ви покажа, че това е възможно. На първо място, трябва да направите  оптимизация на вашия сайт .

Може да спорите, че нямате бюджет за SEO оптимизатора. Е, в тази статия съм дал повече от 50 съвета, с които можете самостоятелно да оптимизирате сайта. Естествено, това трябва да повлияе положително на популяризирането на вашия сайт в търсачките.

Съдържанието е кралят на SEO оптимизацията

  1. Съдържанието е кралят в оптимизацията на уебсайтове. Съдържанието на вашия сайт трябва да бъде уникално, висококачествено и подходящо. Може да попитате: „Какво е качествено съдържание?“ Висококачественото съдържание е такова, което отговаря на нуждите на потребителя толкова много, че той не търси отговор в други сайтове. Търсачките разглеждат сайтовете като колекция от уеб страници. И всеки от тях трябва да бъде популяризиран по конкретна заявка от посетителите на сайта. По този начин всяка страница на вашия сайт ще генерира посещения.

Търсачките обичат уникално и висококачествено съдържание. Един вид, което помага на потребителите да решат проблемите си.

  1. Постоянно добавяйте на прясно съдържание към вашия уебсайт / блог. Търсачките обичат сайтовете с постоянно актуализирано съдържание. Най-големият играч в света на Google търсене дори има съответен алгоритъм – Google Freshness. Той оценява свежестта и уместността на съдържанието. Този алгоритъм играе голяма роля при класирането на сайтове.

Въз основа на това се опитвайте по-често да опреснявате страниците на вашия сайт с интересни статии, рецензии и т.н. Това е важно и за вашите абонати.

Останалите 38 съвета можете да прочете от тук

Оцени тази статия
SEO Optimization - СЕО Оптимизация
Add a comment